RLD N Coworker’s Krash Bom Bang
Kön:
 Tik
Född: 2017-06-01
Ras: Australian Shepherd
Mkh: 49 cm
Vikt: 15 kg
Efter: Ardiente Mal Pirata
Undan: Young and Restless Rough Eagle
Uppfödare: Coworkers Kennel, Cari Rörström

HD: B
ED: (ua)
MH: Ja, inga kvarstående rädslor och 1:a på skott

MERITER
RLD N
1 GK rally fortsättning
GK Anlagsprov viltspår

Hux flux så blev det en valp..
Vi skulle egentligen haft en labrador tänkte jag. Men det vart inte riktigt så. Jag kontaktade Cari ganska sent, valparna hade redan föts och när jag skrev till henne var det mest för att kolla läget. Min tanke var nog egentligen inte att jag var en av dem som faktiskt skulle få en Coworkersvalp. Men så vart det, och oj var jag är glad i henne <3

Hur Eir är…

Eir är en glad tjej med hyss i blicken typ hela tiden. Hennes avknapp följde inte med, så den ligger nog kvar någonstans i Kiruna hos uppfödaren. Hon är väldigt miljösäker, orädd, stabil och självsäker vilket gör henne till en väldigt häftig hund! I träning har vi inte riktigt hittat varandra, hon är inte helt lättmotiverad och får mest lattja när hon verkar taggad. Hemma är hon världens mysigaste och ska alltid sitta i knäet och gosa. Hon gillar att ligga på stolar, sova under badkaret eller tränga sig in på andra märkliga platser. Fördelen med att vara liten!

Vår framtid tillsammans..

Saker och ting blir inte alltid riktigt som man tänkt. Eir har inte motorn och arbetslusten som jag är ute efter i en tävlingshund. Hon är även svårbelönad och väldigt självständig. Men med det sagt är hon en fantastisk kompis med mycket personlighet. Hon älskar att gosa in sig i knäet och få pussar. För tillfället har jag inte några mer tävlingsambitioner med Eir.