Japp, barmarken börjar sakta komma fram och det är snorhalt överallt. Idag bestämde jag mig för att trotsa besvikelsen efter förra gångens mardrömsspår.
Dagens spår blev 300 meter, med fyra apporter och lite halvskumma vinklar (jag kan ju inte riktigt det där med att gå. Vinglar mest runt och fastnar i buskar)
Billy tog väl spåret sådär.. där det var typ blankis tyckte han det var svårt att förstå och ville leka med en pinne istället innan han tog upp spåret igen. Sedan skulle jag vilja att han går mer i spårkärnan.. någon som vet hur man tränar detta?

Sedan blev det 25 min träning på fokuset i fria följet. Tycker att Billy verkar ha tappat lite av träningsgnistan över huvud taget och är inte lika fokuserad längre. Har ingen aning om vad det beror på.. Hoppas i alla fall att det kommer tillbaka, tills dess går vi back to basics och övar fokus.

20130104-213029.jpg