Idag var vi iväg till Trosa-Gnesta BK och tävlade TEM utomhussök. Jag hade absolut ingen förväntan alls. Eftersom vi satsar på att starta appellen igen om en månad har jag pausat med NW-träningen och fokuserar på spåret och lydnaden istället. Vi har alltså hunnit träna en gång på tre veckor, och den gången gick verkligen inte alls bra! Billy var så stressad.

Jag känner mig hemma på trosa-gnesta BK och stämningen var avslappnad och tävlingen väldigt bra arrangerad så jag gick in som sista startnummer med flaggan i topp. Och vi bara levererade! Tillsammans var vi verkigen ett team, jag läste av honom i starten, skickade in honom med näsan på efter att han scannat av hela området och låst upp åt olika håll. Han gick in och satte alla söken som en kung! Jag var så stolt, och inte bara över honom utan även över mig. Vi hade sådant teamwork!

När vi sedan kom trea i två individuella sök, etta i ett och även vart etta i totalen med vår träningskompis som tvåa var det så himla roligt. Köpte en korv till Billy på vägen hem på en mack. Asså det var han värd! Heja oss!