För ett par dagar sedan klagade jag över att Billy inte var tillräckligt noga i viltspåret. Amanda kom med förslaget att bloda mer, och hade var supersnäll och hade lagt ett viltspår till oss som Billy fick ta mellan mitt jobb och instruktörsutbildningen idag. Hon hade blodat ordentligt, och Billy spårade SÅ BRA! Han var grymt duktig, och någonstans där insåg jag hur lite jag har blodat i mina spår.  Mest för att jag fasar för att det ska ta slut och jag måste fylla på den äckliga blodflaskan med nytt blod och tvingas se den där tjocka röda sörjan droppa ner och klumpa sig. FY! Mår illa bara jag tänker på det. Så inte undra på att Billy har tyckt att det spåren varit svåra.. har varit helt mitt fel.

Men i morgon övervinner jag svimfärdigheten, flaskan ska fyllas på och han ska få det sista välblodade spåret innan anlagsprovet, spännande!

bild