Jag hade beställt fint väder, sol och tropisk värme. Kan ju erkänna att jag var lite besviken när jag vaknade upp till regn, snö och isvindar istället.

Men ingenting stoppar oss tappra hundägare. Jag och Billy tillsammans med Linnea och Bella trotsade vädergudarna och åkte till skogen i alla fall.

Billy & Bella busar

Bella är så söt! Kolla in ögonen liksom!

Måste bara skryta lite över Billy. Är så sjukt stolt över den lilla lerbollen! Han är så himla duktig på inkallning, sammarbete och på att ta kontakt med mig att jag blir alldeles rörd!


Problem! En grej som Billy har börjat göra som jag inte riktigt gillar är att han har fått för sig att han ska valla sina hundkompisar. Han lägger sig platt mot marken, väntar, drar iväg mot hundkompisen (i detta fallet stackars Bella), och sedan biter tag i nacken tills hon stannar/han tappar/jag avbryter. Inte okej. Tyckte att han var lite väl hårdhänt. Måste kolla upp hur man ska hantera och träna bort sådana beteende mot andra hundar. Dislike!

Jättetrevligt att få sällskap av Linnea och Bella!