På vägen tillbaka mot Jokkmokk stannade vi först till någonstans utanför Piteå och fikande med Josefs barndomskompis och hans familj, det var jättetrevligt. Sedan fortsatte vi bilfärden lite till och hamnade i Boden. I Boden bor nämligen Julia & Hugo, jag brukar följa deras blogg, och nu när vi ändå var i krokarna kändes det väldigt roligt att kunna träffas!
Såklart passade vi på att träna lite grann – jag vet inte vem som har längtat mest; Billy eller jag.

Första passet körde vi fritt följ med störning och ett par korta starter när jag tränar bort handen. Det gick så himla toppenbra! Josef stod bakom och försökte störa ut oss, medan Julia stod framför viftandes med en glad tumme (som betyder att det går bra). Billy släppte faktiskt inte en enda gång vad jag kan minnas. Ett kanonpass helt enkelt, trots helt ny plats och helt ny Julia. Nu måste jag fortsätta jobba vidare med svårare störningar och längre tider, men det känns riktigt riktigt bra än så länge faktiskt.

Andra passet blev helt åt tjohejti. Vi skulle köra rutan men jag vet inte riktigt vad vi gjorde egentligen. Roligt var det i alla fall!
Ännu ett bevis på att jag måste planera alla pass – men skyller på att det är semester…

Det var superroligt att få träffa Julia, Hugo och extratollaren Disse. Hoppas på att jag har vägarna förbi Boden någon mer gång så att vi får hälsa på dem igen!

blogg20140713_4467 blogg20140713_4425 blogg20140713_4448 blogg20140713_4461 blogg20140713_4459