Jepp, nu var det ett tag sedan jag uppdaterade. Men vi har inte legat på latsidan! Vi har spårat tillsammans med grannen, det gick helt okej! Han var stressad innan och drog på rätt mycket i spåret men tog ändå 12 apporter av 14.
Sedan försökte jag lägga ut hårda spår med godis i, men medan jag gick och hämtade Billy hemma åt kråkorna upp alla korvar så det blidde inga spår. Besviken hund och sur matte!
Massor av promenader, lydnad och lydnadskurs har vi också hunnit med. Bra fullspäckade dagar helt enkelt!

 Billy vs skinkost på tub

I3

Nu har jag legat här aslänge, ge mig mer tub nu då!!!! /Billy I5

Jag har även hängt i stallet både lördag och söndag, har bestämt mig för att eventuellt proppa mig själv ännu mer grejer och försöka hitta en medryttarhäst. (Men då måste Billy lära sig att hästar inte är monster!)
Jenny3