_DSC0986.. begav vi oss tillsammans med aussiegänget (-Erika) för att spåra hela dagen. Vi var supereffektiva och hade så himla roligt! Billy fick två korta viltspår med ballong som skott. Första gången reagerade han en hel del, men Amanda tyckte att jag skötte det hela mycket bättre än förra gången, så det var extrapoäng till matte! Andra spåret med skott reagerade han knappt alls, drog bara bak öronen lite och begav sig sedan ut i spåret igen på direkten för att leta efter klöven.

Matilda hade tagit med sig ett kaninskinn, så vi lade även korta spår och drog kaninen över dem som störning. Jättenyttigt! Billy bytte genast till kaninspåret och jag insåg att hade det varit ett skarpt spår hade vi tappat totalt, för man såg verkligen inte när han bytte spår, han gjorde det så himla säkert. Nu måste vi träna massor med störning i spåren så att han lär sig att inte byta, och så att jag lär mig se ifall han gör det.

Dagens höjdpunkter var nog Carstens 650m personspår. Så himla snyggt hela vägen! Har bara sett honom spåra så bra en gång tidigare, grymt snyggt! Den andra höjdpunkten var Fidels galet snygga vinkel, han tog sitt tredje viltspår någonsin och gjorde det helt klockrent! Tredje höjdpunkten var Billys coola reaktion på andra skottet, riktigt bra och jag är supernöjd!

Den sista höjdpunkten, bäst av dem alla, var att få hänga en hel dag med så härliga tjejer (och Amandas son Milton såklart!) och massor med glada aussies!

_DSC0451 _DSC0544 _DSC0629 _DSC0755 _DSC0777 _DSC0821 _DSC0930 _DSC0863 _DSC0895 _DSC0904