Eir väckte mig med dunder och brak vid 5:00, skyndade mig ut och gick runt i området i 40 minuter eller så, vi busade och besökte dagiset och bara satt och mös i gräset och tittade på solen som steg allt mer.
När hon började bli trött gick vi in och sov till 8:30 tills hon vaknade igen. Då väckte vi grabbarna och tog en promenad tillsammans. Eir hatar fortfarande att ha koppel och halsband så hon vart trött ganska fort och fick åka sovskjuts hem i min famn.

Väl hemma sov vi lite till, och bestämde oss sedan för att åka och fika i Hågelby. Det var verkligen jättemysigt och de hade fantastiskt gott kaffe, men sådär i efterhand var det kanske lite väl drastiskt att åka dit med en jättegullig, jätteliten valp en söndag när parken är full med familjer och barn.. Vi satt för oss själva och Eir låg och sov i Josefs knä större delen av tiden och vi fick säga nej till ett helt gäng familjer som kom för att beundra henne. Billy var jätteduktig trots att det var mycket barn och hundar i röresle och låg och chillade medan vi fikade.
Kommer absolut åka tillbaka dit, men kanske en vardag när Eir blivit lite större..!
Samtidigt måste vi komma ut från lägenheten och se till att Billy är aktiverad och känner att vi är en enhet och en familj – och som tur är kan Eir somna precis vart som helst. Vi ser alltid till att stanna kvar om hon har somnat så att hon får vakna av sig själv när hon är redo och hon åker mycket snålskjuts med Josef eller mig.

Efter Hågelby åkte vi direkt hem till mina föräldrar och grillade, det var väldigt härligt väder och Eir somnade direkt under solstolen. Nu har hon ju redan varit hemma hos dem tidigare, men så himla trygg i alla lägen. Blir så stolt och glad!

Billy däremot var superstressad och hade inte alls fått göra tillräckligt idag tyckte han. Han sprang runt och satta sig själv i arbete genom att jaga bort fåglar i träden… tokhund! Det var supergott med lite mat, och sedan stannade vi kvar ett par timmar och drack kaffe tills det att Eir vaknade och vart på bushumör! Vi lekte lite med leksaken innan vi packade in oss i bilen för att åka hemåt.

Eftersom Billy var så rörig åkte vi till träningsplanen först och körde budföring + att husse fick träna massor med busgrejer med Billy. Jätteroligt tyckte han! Bara att få ploja runt utan varken träningsplan eller mål och bara ha KUL med husse. Det är så viktigt att han får göra roliga grejer nu när vi har en liten i familjen som tar så mycket tid <3 När vi kom hem var han helt slut och båda hundarna däckade direkt. Närmare varandra än de någonsin legat förut. Känns verkligen som ett bra steg i rätt riktning för att få en bra relation mellan hundarna. Så glad!!

Här kommer lite bildbomb från eftermiddagen!