Japp, då var helgen över och det är måndag igen. Vad har vi gjort? Jovars, i lördags gick vi ut en promenad med min superschyssta jobbkompis Alex, lade spår och träffade en söt hundtjej.
På kvällen åkte vi hem till en annan kompis och kollade film. Billy skötte sig perfekt på både tåg och buss, skällde inte en gång! När vi väl kom fram var han dock ganska stressad. Travade runt och flämtade. Det tog typ säkert nästan två timmar eller så innan vi fick honom lugn. Men sedan sov han! Vår stressa-ner-träning går verkligen frammåt och man märker otroligt stor skillnad på honom bara dessa två senaste veckor!

I Söndags var jag ute och sprang en mil, och sedan var det mest slappdag. Lite target och uppletandeträning på kvällen som gick jättebra. Kul! Billy har verkligen fattat det där med target och apporteringen gick verkligen mycket bättre!

Däremot har vi börjat få mer och mer problem vid hundmöten, något som inte har varit förut.. men det är väl bara att jobba på!

 Busen har gått och blivit 8,5 månader nu! Stora pojken! Han har kommit på att coola killar lyfter på benet och springer efter löptikar..