Vi började morgonen med att ta en promenad på flygfältet med båda hundarna. Eir var extremt missnöjd över att behöva ha koppel och halsband och Billy var extremt missnöjd över att behöva ha med Eir 😛
Vi varvade med att ha Billy lös och i koppel och Eir vart trött ganska fort och fick åka sovskjuts hem.

Jag och Josef hade inte ätit någon frukost så vi åkte till Nytorps cafe i Huddinge och satte oss där med hundarna. Det regnade lite, men vi hade mysigt ändå. Dock var båda hundarna ganska griniga och vi förstod i efterhand att de var supertrötta! Eir charmade cafepersonalen totalt och en tjej som gick på djurgymnasiet hade nog gärna snott med henne hem. De fick köttbullar och mycket klappar och gos.

När vi kom hem somnade hela familjen – alla var helt utmattade! Jag och Josef sov i en timme medan hundarna sov i minst två. När de vaknade var Billy inte alls lika tjurig och mycket lugnare.
Efter några timmar hemma åkte vi till arken zoo och handlade lite mer hundmat till Eir. Hon fick följa med in och Josef köpte en gris som var nästan lika stor som hon är!

Innan vi begav oss hemåt parkerade vi nere vid ängen och Billy fick köra ett lydnadspass medan Eir fick leka och förfölja godisbitar. Tycker ändå Billys pass gick helt okej (rutan och konen stod rätt nära varandra så det vart svårt och någon gång när jag sa ”kon” sprang han och rundade husse istället..) men det är inte lätt att ha fått en liten fluffig syster och han kanske inte var helt 100 med i matchen. Även om han tyckte att träningen var väldigt väldigt rolig!

Eir var duktig och tog godisarna och busade tills ögonen nästan gick i kors. Hon var även helt tyst i bilen medan Billy tränade så det kändes riktigt bra!

I morgon fotograferar jag bröllop så då kommer hon få massor av miljöträning. Hon kommer nämligen få hänga med mina föräldrar hemma hos dem och Easy (Och Josef är med också). men längtar redan till söndag när jag får vara med båda hundarna  igen. Känns verkligen superkul med två hundar!

Laddar upp lite bilder från träningen!