Äntligen framme i Grövelsjön! Vi landade vid stugan mitt i natten. 23:30. Det var kolmörkt och stjärnorna lyste klart på himlen. Huset låg vid en nedlagd bondgård och allting var svart och spöklikt. Vi hade suttit i bilen på vägen upp och lyssnat på skräckhistorier om UFON och oförklarliga ting så det kändes absolut lite kusligt när vi åkte upp mot de förfallna husen.

När vi lämnade hemmet hade det varit sol, 25 grader och varmt, men väl framme var det bara 5-6 grader så kylan slog emot oss när vi öppnade bildörren. Vi letade efter nyckelboxen men hittade den inte, åkte runt i omgivningen och trodde att vi kanske var vid fel hus, åkte tillbaka, ställde bilen med strålkastarna mot huset och letade igen. Tillsist hittade vi den!
När vi väl fick på utebelysningen såg huset mer hemtrevligt än spöklikt ut som tur var!

Line hade varit superduktig hela vägen. Först sovit 2 timmar, sedan lekt ett par timmar och sedan somnat igen för natten. Vilken stjärna! Väl framme var hon dock pigg som bara den och sprang genast runt och hittade på hyss. Hennes slitna föräldrar var helt utpumpade när hon äntligen somnade igen vid 2-tiden!

Inga bilder idag pga.. fullt upp med att åka bil!