När jag hämtade upp Billy efter jobbet var planen egentligen att vi skulle till Åsa på dailydog och träna lydnad, men tyvärr fick hon förhinder. Istället blev det en bara-vara-med-varann-kväll och det var faktiskt himla skönt att bara få vara hemma.

Vi tog oss till Trädgårdstorp, hembyggdsgården med jättegräsplan mitt emot oss. När vi kom dit började det såklart regna, så jag (Billy satt i bilen) sökte skydd under taket till gården tillsammans med en dam och hennes två katter. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och hade riktigt trevligt.

_DSC3329När det slutade regna gick kvinnan med katterna hem, och vi skulle köra lite lydnad. Planen var att vi skulle träna på det vi misslyckades med igår, känslan och ha kul! Så vi hade roligt, men med lite utmaning.
Igår pratade jag med Elisabeth, hon har gett mig grymt många bra träningstips på senaste tiden (Tusen tack!!), så vi testade ett par av dem på vårt eget vis.
Jag lade ut massor av leksaker och prylar på hela gräsplanen och sedan blev det kontakt, lite länkning och massor av platsliggning med flygande kampleksaker. Det gick hur bra som helst, och Billy var var duktig. Nu gäller det bara att träna vidare, men det går åt rätt håll i alla fall!

_DSC3314