Äntligen har våran klövjeväska från Snowdogs kommit, och jag är så sjukt himla nöjd! Vilket hantverk. Otroligt fin, välgjord och passande väska. Jag är väldigt nöjd att jag valde att lägga ut lite mer pengar på en snowdog istället för att köpa ruffwear eller något annat märke.

Vi tog en promenad – och Billy fick ha den på sig med ett par toarullar i. Tog massor med bilder, ja 350 st tror jag. Ett par var jag riktigt nöjd med och längtade efter att få ta in i datorn. Men vad tror ni händer? Jo minneskortet ger upp. Av någon anledning fick jag ut en enda bild. en ful en men den visar i alla fall väskan. Så himla tråkigt, men på något vis är jag ändå glad att det pajade nu och inte uppe i fjällen….

Nu måste jag stressa och köpa ett minneskort i morgon efter jobbet och innan träningen. Sedan åker vi på fredag. Ska bli så himla spännande!! Klövjeväskan kommer antagligen på ganska många fler bilder här framöver i alla fall.

Men satan vad surt att bilderna försvann!

_DSC5485