Idag har jag skrämt slag på tre personer. Det kändes ganska bra faktiskt, det är inte ofta någon blir rädd för mig.

Tog bilen till Willys för att köpa blod till viltspåret, jag letade runt i diskarna men hittade det inte själv så bestämde mig för att fråga någon. Offret blev en kille i 35-årsåldern som stod i fruktdisken. ”Hej! Vet du vart jag kan hitta fryst blod?” Han rynkade på ögonen och frågade vad sjutton jag skulle med blod till. ”Spåra med hunden” Då föll poletten ner och han ropade på en annan kille i frysdisken. ”Hörrödu! Kom närmare jag behöver fråga en sak men jag vill inte skrika det i hela affären! Folk kommer bli rädda!”
Killen kom fram, och jag talade om att jag ville köpa lite blod.
”Ska du äta det?” Frågade han.
”Nej!!! Jag har blodfobi!”
”Vad ska du göra med det då?”
”Jag ska lägga det i flaskor…”
han fyllde i meningen: ”.. och kasta det på folk?”
Jag: ”Jamen precis”

Sedan var det dags att betala. Tjejen i kassan var ungefär i min ålder och såg helt förskräckt ut när jag langade upp blodet på bandet. Hon försökte hålla masken, men jag kände att jag behövde säga nått.
”Lite udda att köpa blod kanske?”
”JA! VAD SKA DU MED DET TILL????” Hon nästan skrek.
”Jag ska spåra med hunden”
”JAHA!!!!!” Hon suckade lättat och fortsatte. ”Jag såg nämligen på TV att folk åt blod och trodde att du kanske skulle göra det!”

Sedan tog jag bilen hem och tänkte i efterhand att det var ju lite synd det där, det hade kunnat bli riktigt roligt att köpa blod. Nästa gång funderar jag på att klä mig helt i blått och säga att jag är en smurfvampyr.

hej