Idag hade jag, Billy och pappa bokat en timme kvalitetsträning på Theres Hundcenter för att träna lite. Det var första gången vi var där och det var tyvärr väldigt lite plats.
Vi började med budföring, och sedan blev det störningsträning. Pappa verkade tycka att det var toppenkul! Han sprang runt och stampade med fötterna, kastade med leksaken och garvade så mycket att det var omöjligt för mig att inte skratta också!

Sen hade jag ju bestämt igår att vi inte skulle öva nått mer fritt följ eftersom han har pipit de senaste gångerna vi tränat inne hemma. Men det kändes bra idag så vi testade. Och woho, inget pip alls! Det kändes till och med så bra att pappa fick ge lite kommendering (det har vi inte fått förut eftersom vi mest tränar själva). Tyckte att det kändes helt okej. Vänstervändningarna sitter rätt bra efter allt nötande, men högervändningarna har vi knappt tränat så det var lite si sådär med dem. I övrigt på filmen märkte jag att jag kollar ju ner som om jag brutit nacken och på något ställe peppar jag honom när vi går. Matte får bakläxa!!!!

Blev en film idag också för att visa skillnaden från överaktiv piphund igår:

Kastar upp lite bilder från dagen på Strutsen* också!
*Förut känd som hund. Numera har han konverterat till struts.

G4G5G6

 

På eftermiddagen var vi över och rastade grannarnas lurvtoss, Fan Basten!

G2G1G0