Ja shit! Dra mig baklänges efter en hästtransport!
Jag vet inte riktigt om Billy ätit fokuspiller idag eller vad som hände. Vi åkte till Eskilstuna, helt utan förväntningar, för att tävla rally på aussiespecialen, och åkte hem med en pokal, 100p och en tårögd matte. Kan fortfarande inte förstå att det är sant, vi vann! VI av 35 anmälda. Helt galet!

Den senaste månaden har vi bara jobbat med fokus och attityd, och känslan när träningen faktiskt har fungerat och gett resultat är nog helt oslagbar, jag har aldrig varit så stolt förut i hela mitt liv! Bästa bästa pojken!

20130707_3022 Du och jag, min vinnare!
Foto: Moa Aggeborg20130707_3004Här kommer en film från rundan, Jag kan väl tycka att de var lite väl snälla med poängen, men är så sjukt nöjd i vilket fall!:

—————————

Jag vill också ägna ett stort
GRATTIS…
till ett par härliga vänner som stöttar oss otroligt mycket och själva kämpade på något grymt bra idag! Ni är så bäst!

————————–

Linda & Easy
20130707_2840
Billys underbara syster med matte som kammade hem:
En snygg 7:de plats och 88p i Rallylydnad F
Excellent och UngKK 1:a i utställningen!

Ni är så himla bra, och inspirerar och imponerar så mycket! Jag är så glad att vi har er två, bättre stöd och pepp kan man inte hitta! =)

——————–

Amanda, Carsten & Juni

20130707_2903Stort grattis till Carsten snodde hem:
CK, excellent och 4 bästa hane!

Och Junis fina Very Good och enorma framsteg i hantering!
Riktigt snyggt!

Amanda för att du är en så himla bra träningskompis och peppar oss till tusen! Nu sjutton kör vi stenhårt och siktar mot stjärnorna!

——————————

Moa & Tosca

20130707_2979Som var otroligt duktiga, och för att du Moa har så fin attityd och är så bra med Tosca. Verkligen imponerande att se, kämpa på så kommer ni långt!
Sen vill jag även tacka för en riktigt rolig dag och för att du är så himla snäll! Ser fram emot att lära känna er bättre =)

———————

Erika & Jack

20130707_2739Som jobbade på i debuten trots så svår störning! Nästa gång tar ni det, jag hejar på er!

Tack för allt stöd du ger mig och Billy, vad skulle vi göra dig och tok-Jack! =)

——————-

Sen vill vi även tacka alla andra som följer oss genom glädje och sorg! Oj vad ni stöttar oss och ger oss inspiration till att fortsätta! TUSEN TACK!!