Det har hänt en hel del sedan sist. Det var alldeles för länge sedan jag skrev här i bloggen och dokumenterade – men livet har kommit emellan!

För strax över ett år sedan fick jag en underbar dotter och efter det vart jag väldigt sjuk i ulcerös kolit. Billy mådde inte bra hemma hos oss med den minskade uppmärksamheten och ett barn som sprang runt. Han och Eir började tjafsa mer och mer och han morrade och skällde på vår lilla dotter.

Därför tog jag i januari beslutet om att omplacera honom. I mars flyttade han hem till en helt underbar kvinna i Eskilstuna som tar så fin hand om honom, trots ett antal stenar på stigen. Stenbumlingar till och med. Billy fick hotspots och antagligen foderallergi och de fightas fortfarande med att få honom bra.

Jag ÄLSKAR Billy och det var för hans bästa han fick flytta. Han vantrivdes något så otroligt och jag kände på något vis att han var klar med oss.. fruktansvärt men så var det. Nu hos Karin får han all uppmärksamhet och så mycket kärlek att det svämmar över.
Jag är så otroligt tacksam att han har fått komma dit, och önskar bara att de slipper alla problem nu så att de verkligen kan få leva tillsammans och må bra.

Fina Billy, du är saknad här hemma <3