Nej nu har jag varit sjuk i en vecka, helt värdelöst! Billy har fått hänga med mamma en hel del, gått promenader, rullat sig i döda rådjur, fiskar, ormar och annat som man kan rulla sig i.
Idag var första dagen jag gjorde någonting annat än att ligga och kolla serier typ.. vi tog en promenad i det fina vädret! Kändes ändå rätt bra, och i morgon tar jag mig till jobbet igen och drar igång vardagslivet på nytt.

20140610_0988

På eftermiddagen kände jag mig så pass pigg att jag åkte till BBK och kollade på när Amanda tävlade LK2. Och de tog sitt första förstapris! Stort grattis! Jätteroligt!!!
Billy fick träna på att göra absolut ingenting (det gick sådär, men nu har jag kommit på en ny grej jag ska testa när det kommer till passiviteten. Han blir utåtagerande av uttråkning också, och det är inte vidare roligt)
Innan vi åkte hem lade jag en platsliggning (från extremt aktiv och het på korv till cool-lugn med hakan i backen!) kändes verkligen jättebra, han kröp inte över huvud taget, pep ett par få gånger men han kändes ändå lugn och tung i sin plats. Mycket nöjd!! YES!!

20140610_0810 20140610_078720140610_0856