Japp, påskafton blev till ett äventyr för vår del. Vi började morgonen med en lång promenad runt sjön tillsammans med mamma, moster, kusin och Diego som avslutades vid Kajcafét. Solen sken och det var riktigt fint att ta en promenad. Billy skötte sig superbra på cafét och låg lugnt medan vi åt räckmackor och drack te!

K1 K2

På eftermiddagen kom hela släkten hem till oss och firade påsk, vi målade ägg och gömde påskägg som vanligt. Jättemysigt!
Allt var frid och fröjd tills Billy och Diego hamnade i luven på varann, jag gick emellan och hamnade på akuten med ett djupt jack i fingret. Fick i alla fall komma in snabbt, och åka hem efter bara typ 15 minuter med antibiotika utskrivet. Det gick som tur var bra för båda hundarna, oftast är de polare, men ett par gånger har de slagits som bara den. Vi har bestämt oss för att ta tag i problemet och fråga min och Billys favorittränare, Åsa, om hjälp.

K3

I övrigt har vi haft en helt otroligt bra påsk, gått långa promenader i solsken, tränat ihop med kompisar och bara myst en hel massa. Bättre kan det inte bli. Hoppas att ni också har haft en bra påsk!

pask600