Igår var det sök, idag var det lyx!

Vi hade grillkväll med en del kompisar hemma igårkväll så vi tog sovmorgon och åt brunch på balkongen i solen med en hungrig aussie som dregglade runt och slemmade ner allt.
Sedan packade vi med oss picknick, filtar och glatt humör och åkte iväg till min hemliga privatstrand. Egentligen är den ju inte privat, men ingen annan åker dit, så därför är den nästan privat ändå.
Det är ett par km att gå från bilen till stranden, vi mötte en hel massa olika underligheten på vägen. Två motorcrossar, en fyrhjuling och en häst. Billy skällde på allihop. Han var riktigt i gasen! Han brukar vara taggad, ha lätt till frustration och stress, men idag var det extremt.

Vi kom fram till badet i alla fall. Gick förbi den första sandstranden och vidare till gräsviadukten. Där parkerade vi oss själva i solen och bara njöt hela förmiddagen. Billy var asjobbig och satt och råskällde i ett träd bredvid (inte uppe i trädet såklart, men fastbunden i trädet) i vanliga fall lugnar han sig efter ett tag och lägger sig, men inte idag. Nejnej! Mitt mål innan sommaren är slut är att han ska kunna vara med och vara uppbunden utan att skälla.

Förmiddagen var helmysig! Vi solade, åt picknick och tog årets första dopp (till Billys lycka. Han har redan försökt få med oss ner i vattnet i typ en månad.)

Resten av dagen kommer fortsätta i typ samma lugna söndagssvep. Vi har laddat med Ben N Jerrys i frysen och hämtmat från vår favoritthai. Gaaaanska skön söndag med mina två favvokillar!

Missnöjd Billy i träd

20140518_8027 20140518_8053 20140518_8080