Nu är den färdig, valpkursen.
Det har varit 6 otroligt givande och roliga veckor tillsammans med valparna och deras familjer. Alla har varit positiva, glada och verkat nöjda med kursen. Så nöjda att de efterfrågat en fortsättning, så jag och Marianne har satt upp en allmänlydnad i mitten av augusti! Jätteroligt.
Hur har det varit att hålla kurs då? Svårt, lärorikt och väldigt spännande. Visst har jag hur mycket som helst kvar att lära, och jag måste hela tiden tänka på att vara öppen och ödmjuk. Men på det hela taget tror jag ändå att jag har klarat den här valpkursen ganska bra. Trots allt har jag nog en del bra saker att tipsa om, även om jag inte är bruksmänniska sedan tio år tillbaka. Däremot har det varit så himla skönt att ha Marianne vid sin sida, inbiten, lättsam och kunnig instruktör som kan det där med att prata och skoja inför grupp, och på köpet har jättebra saker att säga! Ser fram emot vad hösten, och framtiden för den, delen har att erbjuda!

20140522_9934 20140522_9931 20140522_9917