Var på en supertrevlig spårträff tillsammans med personspårsgruppen på Tyresö BK. Det kom typ 10 pers med hundar så det var riktigt kul! Emmy hade bakat en galet god kladdkaka och bjöd på och alla var riktigt glada över fikapausen! (fast jag gick vilse när jag klampade upp Annas spår och var borta i evigheter så jag missade halva fikat. Klant)

Billy var riktigt duktig, visst skäller han och stressar upp sig, men det var inte extremt. Någonting som gick kalasbra var spåret. Shit vad grym han var! Anna hade lagt ett u-format spår, ca 200m och fullt av apporter. Planen är att få honom mer noggrann i spårkärnan och fatta att det är apporter han ska leta och inte bara spåra för spårets skull (näringsspår funkar dåligt). Och precis så blev det! Han spårade noggrant och i en takt jag var supernöjd med (inte racersnabbt som tidigare) och i slutet av spåret märkte man att det verkligen var apporterna han letade efter. Han hittade och markerade allihop och man såg att han tänkte ”åh just det, jag ska inte ta dem i munnen, jag ska lägga mig ner!”så de nya liggmarkeringarna börjar också funka bättre. Jättebra för han lugnar ner sig i spåret med hjälp av dem. Tycker på det hela taget att dagens spår var en stor framgång och vi ska fortsätta träna såhär ett par gånger till.

Blev ett par budföringar sedan, men det gick väl sådär. Måste träna på stadgan hos mottagaren för han springer gärna tillbaka till mig för snabbt innan de sagt mach. Får nöta på det!

Något mindre kul var att mitt nyköpta minneskort pajade direkt när jag kom hem, så alla mina bilder är borta… Vart hur sur som helst! Snällt nog fick jag låna ett par bilder av Linn. (utom första)

B6

dsc_0260 dsc_0263 dsc_0271 dsc_0234 dsc_0102