Nu lider en härlig fredagkväll mot sitt slut. Jag och Billy tog bilen in till Hammarby Sjöstad och mötte upp Malin & hundarna för att äta middag på en asiatisk restaurang precis vid vattnet.
Billy var såklart halvgalen och skulle helst bada hela tiden (det där med att gå i koppel funkar inte när vatten finns i närheten) men annars var han hur duktig som helst.

Han fick ligga plats medan jag gick in och betalade. Malin höll lite koll, och han låg jättefint hela tiden trots att jag var utom synhåll och det tog lite tid utan att vicka rumpan. Blev lite stolt!

Middagen var jättetrevlig och solen lyste över oss och vattnet. Det var flera stycken som frågade om hundarna och ville hälsa. En kille i 30-årsåldern vid bordet bredvid hälsade på Billy och satt sedan och upprepade om och om igen ”Billy och jag, Billy och jag, Billy och jag” och var hur nöjd som helst!

På det hela taget var det en underbar kväll med världens bästa Malin, och nu laddar vi inför en tidig rallytävling i morgon med en (förhoppningsvis) god natts sömn!!_DSC3355 _DSC3369 _DSC3384 _DSC3386