Sedan ett par månader tillbaka har Billy gått på rehab för en skada. Vi har fått väldigt bra hjälp och det värsta är över.  Nu går, stretchar och bygger vi muskler samtidigt som jag försöker få tillbaka motivationen i träningen.

Förra helgen var vi och spårade tillsammans med Emma och det var jätteroligt! Första gången på väldigt länge.
Billy var supertaggad, men gjorde ändå ett bra jobb. Hittade alla gömda burkar och spårade med bra motivation. Vid ett tillfälle genade han på fel sida om en enorm gran, men annars var jag väldigt nöjd!

Jag har släppt alla krav på tävling över huvud taget, Billy får göra rolig aktivering och jag slipper vara besviken eller ledsen över att alla hinder som står i vägen för en tävlingskarriär. Det känns ändå bra. Den dag långt in i framtiden jag skaffar en till hund får jag hoppas att jag kan ta upp mer målmedveten träning och tävling då.

Det är anledningen till att bloggen har fått lega i vila.

Foto: Emma Hammar på Hundreda