Japp, då var det dags för vår tredje utställning då! Denna gång åkte vi till Eskilstuna. Jag var skitnervös, det var vår första gång på en riktigt stor utställning och Billy som har blivit 9 fina månader går numera som junior..

Vi mötte Linda, Anna och Billys syster Easy vid parkeringen och letade oss tillsammans till ring 16. Satte upp Lindas tält och allas burar och gjorde oss allmänt bekväma. Ganska snart insåg vi att vår uppfödare var där.. tänker inte skriva någonting mer om det. Men det var inte direkt positivt..

Billy var väldigt stressad innan, skällde och for omrking, men buren var en livräddare och i den var han något sånär lugn. Väl i ringen var han jättefin (enligt mig i alla fall..) han skällde inte, lyssnade på mig. Travade fint och stod helt okej! Dommaren kände både fram och bak och det gick också bra. Jätteschysst dommare måste jag tillägga, verkligen gullig.

Vi fick i alla fall Very Good och blev 1:a i vår klass (för det var ju bara vi!) Jag tyckte att det var väldigt fint, men är mest stolt över hur bra Billy skötte sig. ”Fint temperament!” sa dommaren.

”Trevlig helhetsindivid (ser mycket omogen ut) kunde varit något kortare i kroppes längd. Mkt gott bakställ, välformat huvud, trevligt uttryck, något ljusta ögon, ena örat kunde ligga bättre. Fin pälskvalité. Rör sig väl. Mycket välvisad” /Anita Whitmarsh

Sedan var det Linda och Easys tur i ringen, de såg ut som riktiga proffs och var jätteduktiga! Blev ett excellent och JUNKk 1 för dem! Grattis!

Easy och Linda:

Sen tänkte jag också ladda upp en bild på Easy the Idol när jag ändå håller på!

Jättebra dag på det hela taget, så roligt att få träffa Linda, Anna och Easy igen! Alla tre är väldigt trevliga!

Billy knatade hem med en rosett i alla fall, och jag är (som alltid) mycket stolt över min fining!