Efter en lång paus, av olika anledningar, är vi nu tillbaka på träningsplanen igen och bloggen är redo att väckas ur höstdvalan!

Idag träffade vi Amanda, Juni & Carsten och jag körde igenom ettan med Billy. Det gick katastrof! Märks att vi inte har tränat på ett par veckor.
Linförigheten var värre än vanligt, apporten ställde han sig med två gånger och tuggade lite, och inkallningen bestämde han sig för att det inte var en inkallning, utan någon typ av jaga-matte-lek så han satsade järnet på slutet och hade tänkt hoppa rakt in i mig i en sjuhelsikes krasch (om jag inte av skräck skrikigt högt och väjt).

På det hela taget tror jag inte riktigt vi är redo för att tävla igen på lördag. Så vi får se hur jag ska göra.

Men oj vad kul det var att få träna igen, och oj vad kul det var att träffa Amanda och hundarna! Snart är vi på G igen, både på träning och ute på tävlingsbanorna!

20130925_5023 20130925_5030På eftermiddagen fick Billy följa med till kontoret och hänga. Han skötte sig exemplariskt hela tiden, trots tåg, tunnelbana och alla andra stadsmonster. Han har blivit så duktig, min fina krokodil. Nu minns jag bara vagt tiden när han satt och tjöt hela vägen på tåget in till stan som ett minne i bakhuvudet!

993718_10151854366355279_530768409_n