Vi njuter av de härliga solskenskvällarna. I måndags började jag och Marianne hålla våran fortsättningskurs för de som gick med sina valpar hos oss i vintras. Nästan alla fortsatte och det är så roligt!

Jag och Billy tränade innan, samtidigt på planen var fyra andra med lösa hundar, jag visste vilka de var och att de hade koll på sina hundar så jag lyckades slappna av och fokusera på träningen med Billy. Det kändes så skönt att känna att jag inte behövde hålla koll på alla andras hundar, och träningen vart harmonisk och rolig. Vi körde platsliggning efter tipsen vi fick i söndags, tränade på att låsa blick, mycket stadga, tekniken han använder när han lägger sig ner och varvade med några pass fritt följ. Sedan satt vi tillsammans vid klubbstugan och hälsade alla på kursen välkomna innan han fick gå in i bilen.

Igår mötte vi upp husse och tog en mysig promenad i kvällssolen, och ikväll ska vi tävlingsträna på klubben. Vi njuter av solen!
221 222