….platsen funkade toppenfint!!!!
Den senaste veckan har jag varit nere på BBK tre kvällar, suttit och läst en halvtimme och sedan lagt en lång platsliggning. Och idag märkte man att det gett resultat! Han låg som en sten och valde själv att ha hakan i backen. Ungefär 5 min stod jag, på ca 13m avstånd och gick tillbaka och belönade tre gånger. Han kröp inte en enda gång, och var helt coollugn! Det bevisar verkligen att när jag får ner aktivitetsnivån på honom, ja då är platsen inte några som helst problem för han vet vad han ska göra. (men det är ju svårt när myrorna kryper i kroppen!!!) Efteråt var jag så glad att jag nästan ville gråta. Vi kanske får ordning på den där satans platsen till slut!

Sedan åkte vi iväg och tränade ett kort lydnadspass på en fotbollsplan istället. Billy tyckte att det var typ hur kul som helst att få träna lite moment igen och var sådär tokglad som bara Billy kan vara!

Imorgon blir det tävling och det känns riktigt bra. Jag är inte nervös, vi gör vårt bästa och eftersom vi avstår platsen finns det inga krav på att vi ska få ett förstapris, uppflytt och sådant. (Japp jag skulle haft prestationsångest annars. Dåligt men sant.) Så nu kan vi bara slappna av och se det hela som en kul grej!

Här kommer lite bilder från idag. Brukar släppa honom i sandtaget så att han får springa av sig lite innan vi sätter oss och pausar. Och oj vad han älskar det!

_DSC4582 _DSC4586 _DSC4607 _DSC4620 _DSC4634

Ska väl också passa på att säga att jag numera är auktoriserad rallyskrivare (så fort papperna lämnats in) stod och bakskrev för Carola Hag hela morgonen och det var väldigt roligt faktiskt!

Vill önska stort grattis till Linn & Vita som tog hem ett RLD N med 93 poäng och Annica & Luna som hamnade på tredjeplats med 97 poäng! Var så himla nervös när de gick sina banor att händerna skakade 😉