Drömteamet’s Tyfon ”Tyr”
Kön:
 Hane
Född: 2020-04-22
Ras: Australian Shepherd
Mkh: För ung
Vikt: För ung
Efter: Helylles Fabel
Undan: Drömteamet’s Tingeling
Uppfödare: Drömteamet’s Kennel, Linda Kajava

HD: För ung
ED: För ung
MH: För ung

MERITER
Bra på bus

TÄVLINGSRESULTAT & PROTOKOLL

UTSTÄLLNINGSRESULTAT

LÅNGSIKTIGA MÅL

Tyr min krigare!

Efter att Billy flyttade insåg jag rätt snabbt att Eir inte riktigt räckte i träning. Jag ville träna så mycket mer än vad hon ville! Jag började kika runt lite på kommande aussiekullar och fastnade för Lindas planerade parning mellan Ike och Tingi, stabila och trygga hundar med bra motor. Kontaktade henne ett par dagar innan valparna föddes och visade intresse – men trodde liksom inte att en av valparna faktiskt skulle hamna här. Men tänk det gjorde Tyr!

 5 månader Tyr

Just nu känns det himla fint med en gänglig och långbet Tyr hos oss. Han är en fartig kille som älskar sina belöningar och älskar att göra saker ihop med mig. Han är åt det osäkra hållet och tycker att människor och andra hundar kan vara lite skumma ibland men vi jobbar på det och jag hoppas att det släpper när han landat mer i sig själv. Han passar bra in i familjen och det känns som att vi har börjat bygga på en fin relation och grund tillsammans!

Vår framtid tillsammans..

Mina planer, mål och drömmar med Tyr är lösa och jag försöker att inte såna in mig allt för mycket innan vi ser vad för individ han blir. Men det är såklart svårt när hundträning är det roligaste som finns och matte är en tävlingsmänniska.

Dröm-Mål för Tyr
Brukschampionat
LD2