Coworker’s Krasch Boom Bang
Kön:
 Tik
Född: 2017-06-01
Ras: Australian Shepherd
Mkh: —
Vikt: 
Efter: Ardiente Mal Pirata
Undan: Young and Restless Rough Eagle
Uppfödare: Coworkers Kennel, Cari Rörström

HD: —
ED: —
MH: —

MERITER
Att vara valp och så är merit nog <3

TÄVLINGSRESULTAT & PROTOKOLL

UTSTÄLLNINGSRESULTAT

LÅNGSIKTIGA MÅL

Hux flux så blev det en valp..
Vi skulle egentligen haft en labrador tänkte jag. Men det vart inte riktigt så. Jag kontaktade Cari ganska sent, valparna hade redan föts och när jag skrev till henne var det mest för att kolla läget. Min tanke var nog egentligen inte att jag var en av dem som faktiskt skulle få en Coworkersvalp. Men så vart det, och oj var jag är glad i henne <3

Hur Eir är…
Eir är en glad tjej med hyss i blicken typ hela tiden. Hennes avknapp följde inte med, så den ligger nog kvar någonstans i Kiruna hos uppfödaren. Hon är väldigt miljösäker, orädd, stabil och självsäker vilket gör henne till en väldigt häftig hund! I lydnadsträning har vi inte riktigt hittat varandra ännu, hon är inte helt lättmotiverad och kan rata godis när vi tränar. Det gör att jag får träna helt annorlunda än med Billy som antagligen skulle hoppa genom ringar av eld för en leksak eller torrfoderkula. I spåret däremot är hon en riktig stjärna och har väldigt hög motivation, intensitet och noggranhet. Hon kommer helt klart bli en fantastisk spårhund!

Vår framtid tillsammans..
Tillsammans med Eir hoppas jag på att ha en riktigt härlig familjehund, en hund som kan följa med oss överallt och må bra i olika typer av miljöer. En hund som älskar att vara med, och hänger på Billy på hans hyss!
Jag valde Coworkers som kennel eftersom hon föder upp stabila arbetsmaskiner med mycket motor och fart. Tanken är satsa på BSL och tävla i bruksspår, sedan är jag ju en inbiten lydnadsälskare så där kommer vi absolut satsa tillsammans.