Jag, Billys matte heter Elin Selin och är en positiv tjej som på något vis råkade gå och blev hundnörd i samma veva som Billy rusade in i mitt liv. Numera är hunderiet det bästa jag vet, och vi tränar helst hela tiden. Lydnad och spår är det jag brinner för, men vi testar gärna rallylydnad, viltspår, freestyle, drag och annat kul när tillfället kommer.
När jag inte är på äventyr med Billy hittar man mig antagligen på företaget Looklet där jag arbetar heltid som retuschör och bildbehandlare, frilansande som fotograf eller retuschör, på dansklubben Ebba fullt upptagen med att dansa bugg eller tillsammans med min underbara pojkvän Josef.

Under 2013-2014 utbildade jag mig till allmänlydnadsinstruktör via SBK och håller numera kurser på Botkyrka BK och engagerar mig väldigt mycket i deras verksamhet. Jag har bland annat hand om hemsidan & facebook, sitter med i Hundägarkommittén, info & PR, Tävlingskommittén och håller öppna träningar i rallylydnad varje måndag utöver kursverksamheten. Fullt ös på BK’n!

HUNDUTBILDNINGAR

2013
Auktoriserad rallylydnadsskrivare

2014
Grönt kort i drag.
Allmänlydnadsinstruktör via SBK

KOMMANDE

HT 2014
Hundens Beteendebiologi 1, Linköpings universitet, 7,5p

2015-2016
Kommunikation och beteende för Åsa på Dailydog, 1,5 årig utbildning

RETUSCH & FOTO UTBILDNINGAR

2008-2011 Estetisk foto, digital bildbehandling och samtida språk på Kungstensgymnasiet
2011-2013 Digital bildbehandling och retusch på Fotoskolan STHLM
2013-2014 3D visualisering, Yrkeshögskolan Göteborg.