Det är mycket som händer just nu och saker ändras. Helgen har varit.. helt galen och jättebra! Vi avslutade den i söndags med världens längsta promenad på 1,5 mil för att rensa mattes huvud. Vi hade med oss fika och bara hade det supermysigt tillsammans. Billy var glad som bara den, och älskade varje minut han fick springa runt och vara aussietokig. Solen tittade fram och vi fick en riktigt riktigt härlig höstpromenad, den bästa på länge utan tvekan!BillMorgontrött hund & matte dagen efter promenaden.. skönt att vi var lediga!
bill2

Igår var vi iväg och tränade lite, Billys ögon bara lös av lycka. Fy vad han älskar det! Han trivs verkligen inte att vi tränar lite mindre just nu, och man märker hur mycket han saknar det. Men snart blir det som vanligt med träning igen, bästa Billy!

Och alla ni vars bloggar jag tycker så mycket om att följa; förlåt att jag inte har varit så uppdaterad på det senaste och det ska verkligen bli kul att läsa ikapp vad som hänt er, men ibland är det skönt att inte sitta så mycket vid datorn utan vara ute och njuta av hösten istället!