Med dubbla jobb och mycket stress i vardagen kommer bloggen i sista hand.
Hösten har varit full ös, bröllop, porträtt och företagsfotograferingar och så mitt vanliga 7-16 retuschjobb på det. Jag har även 4 valp och fortsättningskurser på Botkyrka BK och tränar Billy däremellan. Väldigt lite tid över till saker som inte är nödvändiga helt enkelt.

Igår höll vi valpkurs, och efteråt gick vi på kurs för Jenny Mellåker. Det var nästan inga där, så jag och Billy fick massor med tid.
Vi pratade om länkning och om att länka ihop saker som nödvändigtvis inte är moment. Kedja och länka är ju en av mina absoluta svagheter.. och typ det viktigaste..

Så nu under två veckor ska jag fokusera på:
– Fjärren
– Snabbare lägganden
– Kedja

Igår kedjade vi ihop
– 1:ans hopp (Billy hade visst glömt 2:ans..) – transport med en snurr och en halt – runda – kort fritt följ

Det var lite för långt och fria följet blev lidande. Över lag tror jag att jag måste börja försiktigt när jag ska länka saker och ha fria följet i mitten eller sent i länken, annars blir det lätt dåligt.
Jag ska sätta mig ner och skriva ner olika länkar som är möjliga att göra, eftersom jag lätt snöar in mig på ett visst mönster och sedan plocka en eller två länkar per träningspass samtidigt som jag gör planeringen. Jag kan omöjligt stå på träningsplanen och ”komma på något” för stunden.

I övrigt har vi det rätt najs i hösten, och älskar våran nya lägenhet!

2.2