Bloggandet har legat nere ett par veckor nu, mest på grund av att det är så himla mörkt och Billys matte är så trött efter jobbet. Billy däremot är pigg hela tiden! Vi tränar fortfarande på (lite sämre än vanligt) men bloggen sackar efter.

Jag har även, efter nervositet och magont, bestämt mig för att dra igång min fotoverksamhet på riktigt och det har fått en del respons. Igår hörde hela tre stycken av sig och var intresserade av att boka. Kul! Om någon är intresserad av att följa mig på resan mot att bli en etablerad fotograf kan ni ju kolla in Fotograf Elin Selin på facebook.

I helgen ska jag fota två uppdrag på lördagen, och sedan ska vi träna för Dailydog och ta kort på deras instruktörer. Ska bli en spännande och rolig helg! Min första helg som ”officiell” fotograf.

Just det! Jag har även köpt ett nytt objektiv, ett 50mm f1,4! Så kul! Här är ett testkort med nya linsen!

20141119_0154