Från söndag-måndag tog vi flyget upp till Kiruna och besökte Coworkers Kennel. De har 11 små underbara valpar efter Takida och Turbo, 3 hanar och 8 tikar. En av tikarna kommer att få flytta hem till oss <3

Det känns så otroligt galet och läskigt och spännande samtidigt. Tänk vad länge jag drömt om att ha två hundar, och nu är det faktiskt dags. Vi vet ännu inte vilken av tjejerna som blir vår, men jag är säker på att vilken det än blir så kommer det att bli toppen.

Cari hämtade oss på flygplatsen och har varit den mest fantastiska av värden. Vi har i princip bara suttit och gosat med valpar hela tiden medan de har bjudit på middag, fixat sovplats och sedan tog oss till Ishotellet innan det var dags att åka hem.
Det typ den bästa mini-semestern någonsin!
Intrycket av Turbo, Takida och de tre andra aussiesarna som kom från kullen innan som var hos henne gjorde oss bara mer säkra och förälskade i valparna. Så himla trevliga och lättsamma hundar! Stämningen i flocken kändes fin, och allt var bara lätt. De vuxna hundarna var ute på tomten mycket, men även när de var inne var det bara mysigt.

Det finns så mycket att skriva att jag bara blir förvirrad av att tänka på det. Så mycket intryck och valparna är fortfarande bara 4,5 vecka så de är väldigt små. Postar lite bilder istället och drömmer mig tillbaka till Kiruna <3