På lördagen skulle vi på bröllop i Piteå, så vi åkte dit redan på fredagen och tog in på Pite Havsbad. Det var som en stor turistresort med massor av saker att göra, och hundar precis ÖVERALLT. Billy skötte sig himla fint, och av alla de miljoner hundar vi mötte tjurade han bara till på en enda – en pudel som ilsket gjorde utfall mot oss i receptionen.

Vi spenderade fredagen med att bada i havet (eller Billy badade i varje fall) sedan åt vi middag på ett ställe med grillbuffé (Billy fick rätt många köttbitar under bordet, det är ju trots allt semester…) och bara hade det trevligt. Sedan köpte vi med oss öl, natchos och popcorn till rummet och kollade på en film. Mysigt! Billy lade sig tillrätta i sin canvasbur, men sedan kröp han smidigt under sängen, och stack diskret upp huvudet precis bredvid natchotallriken medan vi var fokuserade på filmen – man får inte vara dum!

20140713_4407Bröllopet på lördagen var väldigt trevligt och vi vart kvar långt in på natten. Billy fick sitta i bilen i skuggan ganska mycket, men skötte det hur bra som helst. Mellan varven tog jag ut honom lös på en äng bredvid festlokalen och han fick springa runt. Jättemånga kom fram och berömde oss för hur fin han var och ville hälsa. Billy var hur duktig som helst.

Morgonen efter tog vi det ganska lugnt och njöt av att bara vara lediga och ha semester ihop.

bildVid 11-tiden checkade vi ut från Pite Havsbad, tog en sista promenad på stranden och lät Billy springa av sig innan vi drog kosan tillbaka mot Jokkmokk med ett par trevliga avstickare på vägen..

20140713_4380 20140713_4351 20140713_4337 20140713_4412