Idag var vi och tränade på BBK tillsammans med Jenny & Zeb, Amanda, Juni & Carsten, och Sandra & Kärstin. Det regnade och höll på och var inte sådär supertrevligt ute.
Kändes som att jag och Billy var irriterade på varann (Men antagligen var det mitt fel). Det var mycket störning som låg omkring på planen (leksaker, koner och allt möjligt) och Billy tyckte att det var väldigt spännande och svävade ut lite i det blå. Han höll inte ihop mellan momenten alls utan sprang runt och flamsade.
Vi gjorde två platsliggningar, på första var han väldigt orolig på och reste sig (stod kvar på samma ställe och jag kunde be honom lägga sig ner igen, men ändå) men andra gången vi körde låg han fint.

Trots att känslan inte direkt kändes bra var det några moment som trots allt fungerade. Sista skicket till rutan vart klockrent och Billy var verkligen duktig, kanonkula ut och tvärnit. Han har förstått rutan så snabbt och jag är väldigt stolt över honom. Hoppet var också riktigt bra, vi har haft problem med ingångarna men nu var den himla fin. Skotträningen gick bra också. De två första reagerade han på och tittade upp, men de sista två struntade han i och fortsatte leta godis på marken. Skönt!

Så idag har det varit dålig känsla, men inte helt kaos med själva momentträningen i alla fall. Nästa gång ska vi bara fokusera på att leka och ha roligt så att det känns roligt igen.

_DSC3260 _DSC3264 _DSC3263 _DSC3269