….så tänkte jag i morse innan promenaden.

Ungefär i samband med att jag hällde ut ett vattenhav ur mina kängor, har dock denna uppfattning ändrats en aning. Idag kom min bästis Malin och hennes Alex ända från Vällingby för att promenera med oss i slaskstormen. Jag var rätt käck och hade klätt mig bra ändå, och tänkte att det här fixar vi galant. Och klarade oss gjorde vi nog, men det var lite kämpigt! 13 kilometer i snöblandat regn på hala stigar lyckades vi få ihop i alla fall.

Det gick bra med hundarna också! Alex gillar inte riktigt hanhundar och vill inte att de ska komma nära, medan Billy gärna gör lekinviter och inte är sen med att svara upp om det blir konflikt. Efter ungefär hälften av promenaden gick det i alla fall hur bra som helst att ha dem lösa ihop, de strosade var och en på sitt håll och brydde sig inte nämnvärt om varandra. Jätteskönt och roligt att det gick så bra!

Så var det såklart kul att få träffa Malin och hänga med henne igen, även om båda vart totalt dyngsura. Vi bor så långt ifrån varandra att det inte blir så ofta, men hon är verkligen min bästa vän!

20140221_8845 20140221_8847 20140221_8864