100hundbloggar

”Aktiv Aussie är en blogg som man blir glad av! Bloggen skrivs av Elin och handlar om hennes aktiva liv tillsammans aussien Billy. Inläggen är fyllda av fina härliga bilder och en och annan video från Billys vardag tillsammans med sin matte. http://aktivaussie.se/

Trots att bloggen på senaste tiden har fått ligga i vila, fick vi äran att bli utnämnd till en av Sveriges 100 bästa hundbloggar! Jätteroligt, tusen tack! Hela listan hittar du här.

Men hur går det för mig och Billy då?
Jodå, det går bara fint! Vi tar promenader, är ute och springer och tränar för att det är roligt. Just nu utan press och utan några inbokade tävlingar. Vi har träffat en fin kille som både jag och Billy är galna i, och så mycket tid som möjligt (alltså.. all tid..) spenderas i stort sätt hemma hos honom. Billy har charmat hela lägenhetsområdet och alla i hela Flemingsberg vill helst klappa på honom jämt (Helt OK tycker Billy, inte helt OK tycker matte). Förövrigt har vi varit billösa i ungefär en månad, men förhoppningsvis är den tillbaka nästa vecka igen. Då ska vi ut och lägga lite viltspår, härligt! Det är läget just nu. Nu får jag väl även se till att uppdatera bloggen oftare eftersom vi har hamnat på värsta topplistan och allt!

Josef & Billy!

Finaste_pojkarna_2