Idag var jag och racerhunden och tränade tillsammans med Jenny och Sandra. Jag har bestämt mig för att vi måste köra ett ryck med platsliggningen så det var dagens prio ett tillsammans med sitt i grupp. Tycker att det gick helt okej i alla fall, visst ligger han inte med huvudet klistrat i backen men han har det nere större delen av tiden!

Blev även lite fritt följ, läggande och ställande. På senaste tiden har det blivit många längre moment känns det som, och jag måste nog backa lite. Nu börjar i alla fall momenten i ettan bli mer eller mindre halvklara så det är väl dags att börja med lite nya saker. Framförgående, rutan och fjärren kommer bli de närmsta veckornas nya fokus. Utöver det är målet att köra rejält med störningsträning och i nya miljöer och försöka träna på att hålla fokuset uppe. Tror det kommer bli bra!

Har fått med mig en sådan där fräsig D800 hem igen. Tänkte ta med den på lördag när vi ska testa på vallning! Spännande!

20130522_3225 20130522_3252 20130522_3243