Igår var Billy på friskvårdskontroll hos Ann på Tös Hundhälsa i Södertälje. Hon kände igenom honom och han fick testa att gå i vattentrasken och sitta på vibrationsplatta en stund.

Allt såg bra ut, han skulle kunna gå ner ett halvt kg eller nått i vikt menade hon men jag hade känt redan i veckan att han hade lagt på sig lite så nu får vi ta tag i det =) Hon sa att han var väldigt fint musklad med bra och hälsosamma muskler som inte var trådiga, speciellt bak kändes det extremt välbyggt.
I vattentrasken var han inte helt nöjd (och försökte dricka upp allt vattnet i hela maskinen) men efter ett tag kom han igång och var hur duktig som helst. Ann sa att han hade väldigt fina och långa steg och att det var få hundar i hans storlek som kunde hålla en så bra skritt. Kul!

Sen satte vi oss och vibrerade lite på en sådan där platta tills Billy (och Ann) talade om att nu räckte det faktiskt. Så då åkte vi.

På det hela taget var det ett trevligt besök, Ann var trevlig och verkade kunnig och jag fick lära mig en del nytt. Sedan var det ju kul att Billy fick så mycket lovord om sina muskler och steg! Det är nog mest dagmatte-mammas förtjänst som knatar milspromenader flera dagar i veckan med honom medan jag är på jobbet!

Mamma & Billy för typ två år sedan!

AA16