Lugn dag idag, jag har mycket plugg att göra och vi är hemma hos mina föräldrar i villan över dagen. Började morgonen med en springtur på 4km innan det var dags för Josef att åka till jobbet. Billy var inte lika taggad som vanligt, utan sprang mest bara med utan att dra. Han har nästan känts lite trött hela dagen när jag tänker efter.

På eftermiddagen gick vi ut och tog ett lydnadspass innan det började bli mörkt. Platsliggning, fritt följ, ordförståelse och fart i inkallning gick vi igenom. Det gick ändå ganska bra tycker jag. Filmade fria följet lite, och han är fortfarande för långt fram, men det är på bättringsvägen! Nu ska vi nöta lite mer position och sedan hoppas jag att det snart blir bra.

Sedan tänkte jag också tala om att vi fått en ny tid för att göra anlagsprovet i viltspår! Jag trodde inte att vi skulle hinna med det i år, men tji det gör vi! 23 december ger vi oss ut i spårskogen tillsammans med domare och hoppas på det bästa!

20131219_5826