Hur har våran månadsträning gått då? Om ni minns skrev jag en grundfärdighetsplan (vill ni titta på den, klicka här) De första 2,5 veckorna gick jättebra med träningen, sedan började det tryta med tid. Jobbar heltid och håller på med slutspurten på mitt halvtidsplugg. Därför hade vi absolut kunnat åstakomma mer än vi har gjort, men tiden har inte räckt till.

Här kommer utvärderingen i alla fall. Jag kommer att skriva en ny grundfärdighetsplan med ungefär samma fokus och lägga upp inför nästa månad.

 Passivitet
Här har det gått framåt i och med att vi faktiskt har fokuserat och tränat på det! Sedan kan jag inte säga om vi direkt har fått några resultat ännu, men jag hoppas att med fortsatt träning så kommer det. Här måste jag tänka på att avsluta träningen med en bra känsla och absolut långt innan jag blir irriterad, för är jag irriterad funkar ingenting.

Spår/Upplet
Spåret börjar ta sig! Vi har hittat ett sätt med hjälp av Åsa att träna vinklar på äng & nogrannhet som verkar funka. Det som behövs nu är mängdträning och rutin.  Är i alla fall väldigt nöjd över hur det tar sig! Uppletande har vi tyvärr inte kört så mycket, så det kan jag inte skriva någonting om.

Fys
Här har det absolut brustit i träningen. Jag har varit skadad en hel del de senaste veckorna och vi har inte kunnat köra tillsammans = då blir det inte av. Vi hade ett par skrittpass i skog och upp för backe + ett par löppass med fokus på fart och Billys dragintresse, men utöver det.. ingenting tyvärr.

Fritt följ
Positionen och fokuset börjar äntligen bli bättre, men jobbar fortfarande med aktivitetsnivån. Det går i alla fall framåt och jag kan gå längre sträckor med fullt fokus och bra position. Har även sakta börjat jobba bort belöningshanden, och då kommer han lite ur position,  men har samma fina fokus. Tror bara att det är för oss att nöta vidare och verkligen få in bakåttänket så att han håller kvar en bra position. Jag måste även vara noga med vart jag belönar, och variera belöningarna lite mer, men lugnat såklart så att han inte går upp i varv.

2.4