Idag tog jag och Billy en promenad med Malin, Tindra och Zelda. Solen sken, det var varmt och hur fint som helst. Klockan rusade på utan att jag märkte det, och det visade sig att vi varit ute i 3,5 timmar. Jättetrevligt sällskap, skönt och varmt! En riktigt mysig promenad helt enkelt.
Vi hann vara hemma en timme typ, sedan åkte vi iväg till brukshundsklubben för att träna skott igen. Har tänkt spendera varje onsdagkväll där tills Billy inte reagerar på pangandet längre. Innan nyår hade vi inte några problem med skott, men nu märks det att han blir osäker.
På vägen från BBK stannade vi på Willys, pappa gick in och handlade medan jag och Billy satt och väntade utanför och tränade lite passivitet. Det tog lite längre än väntat och vi blev sittandes där i 35 minuter. Billy var duktig och låg och tittade på folk som gick ut och in och försökte vissla på honom. Någonstans i mitten av de där 35 minuterna blev han ordningspolis och plockade upp allt skräp han såg och kom stolt och lämnade papper, gamla kvitton och platsförpackningar till mig (som kastade det i papperskorgen bredvid). Sen var han nöjd och kunde lägga sig och titta på folk igen. Tokhund!B8

B7