Först och främst vill jag bara tacka för allas kommentarer, tips och idéer. Jättesnällt! Har läst igenom allas åsikter och tips och har fått lite hjälp på vägen i hur jag ska hantera Billys stress.

I Söndags var det även en kvinna hemma hos oss och gav oss lite förslag på hur vi skulle arbeta i förebyggande syfte för att lära honom att lugna ner sig. Hon visade ett antal övningar som kändes väldigt bra. Och jag gillade verkligen hennes sätt, hon förespråkade ett liknande sätt som jag försöker hantera Billy och som passar mig bra. (Mycket beröm och positivitet, ”undvika” konflikter genom att lära hunden vad man vill att den ska göra istället för att göra beteendet man ogillar, i stort sätt inget nej:ande, använda rösten typ enbart till beröm och lite sådant där…) kändes skönt att prata lite med henne och hon tyckte att Billy var en superfin, social, gosig hund och att vi hade bra kontakt.
Fick mycket bra tips av henne i alla fall.

Detta är sista veckan jag jobbar, sedan är jag ledig med Billy och då ska vi verkligen ta tag i både passivitets och stressaner-träning och vanlig träning mycket mycket mer. Mer miljöträning blir det också, helt klart! (Den kom lite på efterkälken efter att Billy blev skadad i tassen)
Med hjälp av alla tips ska jag ta till mig det som passar mig och Billy bäst och arbeta vidare på det tills stress-problemet är löst.

Tack så mycket ännu en gång för alla kommentarer och tips.

Älskar min fina pojke!