Ja det kan man fråga sig!

Allting började med rallytävlingar på Bro-Håbo. Ingen närmare beskrivning om hur det gick utom att det var bättre än förra gången, men superdåligt enligt alla andra. Jag är nöjd med min egen prestation i situationen och Billys behöver vi öva mer på även om det fanns några riktigt fina bitar mellan varven. Valde i alla fall att ta upp godis efter halva banan för att få en bra känsla och då blev domaren superarg och sa åt oss att gå av genast! Det gjorde i och för sig inte så mycket, för jag kände mig ganska klar där i alla fall.

Dagens förlorare var i alla fall de personer som satt bakom mig när jag värmde upp Billy och snackade skit om tävlande ekipage och andra personer som inte fanns på plats. Så gör man inte! I efterhand ångrar jag att jag inte sa någonting, men Billy behövde min uppmärksamhet och jag var kanske inte heller modig nog.

I övrigt gick det så grymt bra för klubbkamraterna och det var verkligen så roligt att se deras fina rundor!

Petra & Aska

20140413_4494 Åsa & Ganto

20140413_4570Det fanns så himla fina ängar på vägen hem från rallytävlingen, så jag och Billy stannade till för att lägga ett näringsspår. Hundskrället levererade och spårade så himla bra! Nosen i marken som en dammsugare, och ovanligt fint i spårkärnan trots vind. Han fick problem i en vinkel, men så fort han hittade tillbaka tuffade det på fint igen.

Billys segermin efter fint spår!

20140413_4674-2Sedan tog vi oss hem i söndagstrafiken och plockade upp husse med lillebror för en skogspromenad. Så himla skönt att få gå ett litet tag och bara njuta av söndagen och solen, utan press eller träningstankar.

För jag har en hel del att tänka på angående våran fortsatta träning och vad fokusen kommer ligga på framöver. Har massor med nya planer som jag knappt kan vänta med att sätta mig tänka igenom. Nu blir det inga mer tävlingar på ett tag, vi ska gruppera om och förändra. Ligga lågt i vassen, men vi kommer igen!

Och alla stackare som talar om att Billy har adhd, alltid kommer förbli helgalen och vara ja… Billy. De kanske har rätt, men jag kommer aldrig att se det som ett hinder, utan istället använda det som en möjlighet och visa för att mig själv och den som är intresserad att vi kan! För det kan vi ju faktiskt.

Finaste grabbarna!

20140413_4731 20140413_4692 20140413_4842