Igår hände det många grejer. Billy fyllde 3 år (men det ska jag skriva om i helgen och lägga upp någon fräsig bild på Billy tillsammans med tårta, ballonger, roliga hattar och sånt)

Vi firade födelsedagen med att starta upp årets sista valpkurs på Botkyrka BK. Eftersom det snöslaskade från himlen var vi inne i träningslokalen hela tillfället, jag & Marianne var nog lite nervösa innan, det var nämligen första gången någon har en hel kurs inomhus i den nya (inte så stora) träningslokalen men det gick väldigt bra!
En annan ny grej, som gjorde mig ännu mer nervös var att jag hade med min canvasbur och Billy låg i den under hela kursen. När vi sedan hade övningar att visa fick han komma ut & vara visningshund!

20140114_7059

Billy skötte sig fantastiskt bra! Pep lite grann ibland väldigt tyst, och tyckte inte om när en goldenvalp ställde sig utanför buren och råstirrade på honom. Annars var det kanonfint! Under övningarna brydde han sig inte alls om valparna utanför kompostgallret utan hade full fokus på mig och träningen. Jag är så stolt över honom!

Kursen kändes på hela taget bra och strukturerad, jag och Marianne var nöjda och det kändes som att kursarna var det också. Hittade en kommentar på facebooksidan nu på morgonen och blev väldigt glad!

Screen Shot 2014-11-07 at 09.11.10