Äntligen ut i spåret igen!! Vi mötte upp Elisabeth, Åsa och Eva för en heldag i skogen.

Billy fick börja med ett uppletande, rutan var bra mycket större än vi brukar och trots lite flams tycker jag ändå att det gick helt OK, men vi måste absolut komma igång & träna mer, det märks att det har varit vinteruppehåll..

20140621_3133

Nästan direkt efter gick vi våra tre spår ängsspår med vinklar. Inte alls lika noggrann som tidigare, och det andra spåret tappade vi helt och fick avbryta. På det hela taget måste vi nog backa en del och återgå till att träna på noggrannhet och tempo (tempo SKITSNABBT) är inte direkt sådär superpoppis hos matten som desperat klamrar tag i  snöret medan fötterna lättar.

Jag lade även Ellas spår. 600m. Och satan i gatan vad jag fick kämpa för att komma tillbaka till vår lilla bas. Var typ som fångarna på fortet fast i Tullinge. Fick klättra över berg, ta mig över staket, kliva i älgbajs, bli jagad av tigrar och mycket mer. Strapatsen tog typ 30 min och jag var nära på att kalla på helikopter flera gånger.

Elisabeth hann inte ta sitt sista spår, så Billy fick även gå Datchas. Spår med näring och en spetsvinkel. Raksträckorna gick bra, men spetsvinkeln var han väldigt osäker på. Han gick in rätt först men sedan började han ringa och hålla på.

20140621_3120

Kändes i alla fall jättekul att komma ut i skogen igen! Nu har jag någon typ av tanke på vart vi ligger och vad vi behöver jobba på. Ska bli så himla roligt att sätta igång!! Tänkte lägga upp en plan i veckan och ta tag i spårandet igen, både jag och Billy älskar det!

20140621_3104 20140621_3081