Det är sällan jag känner att jag inte orkar, och att det faktiskt räcker med press och stress (jag älskar det!!). Men idag var en sådan dag. Trött i både kropp och huvud (var jag, Billy var aspigg) och behövde en dag med lugn och ro, så vi ställde in all rolig träning vi planerat.

Vi gick upp vid 8-snåret, cyklade ner och postade ansökan om titeln RL N, fikade hos mormor och morfar och sedan åkte för att bada bara jag och Billy.
Vi var helt ensamma på badplatsen och det var så himla härligt. Jag låg och solade lite medan Billy röjde runt och sedan simmade vi lite ihop, Billy vart så glad att han plumsade med frambenen och tjöt av lycka!

Sedan åkte vi tillbaka till mormor och morfar, åt lite lunch och hade det trevligt innan vi åkte hem, fixade alla rallyskyltar inför alla klasser och tillsist bjöd min bästa vän Viola på middag.

Så det vart en riktigt härlig dag i underbar värme utan någon som helst träning. Skönt faktiskt! I morgon
blir det nya tag.

Billy fick en ny leksak igår efter sin fina rallyrunda. En vattenapporteringspryl! Den var typ det bästa som någonsin hänt honom tror jag. Han älskade den! Skulle bära den hela vägen (ca 30min) promenad från badplatsen till bilen. Söthund!
_DSC3538 _DSC3542 _DSC3560 _DSC3611